Monday, April 23, 2012

1

Carolina Funk - Funk 45s From The Atlantic Coast


















Rating: 6/10
Sound Quality: Lossless
Format: Flac
Record Label: Jazzman
Year Released: 2007
Album Covers: Included
Pass: radiodada
Links: Click Here -->
Rapidshare (Part 1)-(Part 2)-(Part 3)
Extra Links (Part 1)-(Part 2)-(Part 3)

Note From Dada!
Επειδή από ότι φαίνεται χειμώνας -γιοκ- και επειδή ο καιρός αρχίζει σιγά-σιγά να ανοίγει για τα καλά, λέω στις επόμενες αναρτήσεις να εναρμονιστούμε λιγάκι με την εποχή.
Το 2006 η Jazzman Records "κυκλοφορεί" τη συλλογή "Florida Funk" η οποία επί της ουσίας είναι η αρχή μίας ενότητας που εστιάζει γεωγραφικά (και φυσικά μουσικά) σε τρεις πολιτείες της Αμερικής. California, Carolina και Florida. Και οι τρεις (προς το παρόν τουλάχιστον) συλλογές αποτελούνται από σπάνια εώς αρκετά σπάνια 45άρια της funk μουσικής σκηνής.
Ξεκινάω ποστάροντας (τυχαία...χωρίς να τηρώ τη σειρά με την οποία εκδόθηκαν) το Carolina Funk.
Αρκετά δεμένη συλλογή που κυλάει νεράκι αλλά τα κολλήματα είναι κολλήματα πως να το κάνουμε. Ποστάρω λοιπόν τα αγαπημένα "Ease It To Me" (Shirlean Williams & The Tempo's Band) στο οποίο μπορεί ναι μεν ο κιθαρίστας να έχει "ξεσηκώσει ατόφια" τα ακόρντα της κιθάρας από το "Long Train Running" των Doobie Brothers, αλλά νομίζω ότι έχει τη δικιά του χάρη καθώς επίσης και το εξαιρετικό "Message To Society" από τον Wally Coco.

Καλή ακρόαση και καλά να περνάτε.
Radiodada




Wally Coco - Message To Society


Shirlean Williams & The Tempo's Band - Ease It To Me

1 Comments:

MUSIC JUNKIE said...

ΦΟΒΕΡΗ ΤΡΙΛΟΓΙΑ!!!! ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΕ Mp3. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝΕΧΩ ΚΑΙ ΣΕ FLAC!!!!! ΧΙΧΙΧΙ!!! ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ!!! RESPECT!!!

Post a Comment