Thursday, March 8, 2012

13

Spiritual Jazz Vol.2


















Rating: 6/10
Sound Quality: Lossless
Format: Flac
Record Label: Jazzman
Year Released: 2012
Album Covers: Included
Pass: radiodada
Links: Click Here -->
Rapidshare (Part 1)-(Part 2)-(Part 3)
Extra Links (Part 1)-(Part 2)-(Part 3)

Note From Dada
Ίδου λοιπόν και η αρκετά πρόσφατη (Φεβρ. 2012) δεύτερη συλλογή "Spiritual Jazz" της Jazzman Records. Ένα από τα κομμάτια που ξεχωρίζουν -με την πρώτη- από αυτή τη συλλογή είναι το "Bosna Calling" του αγαπημένου Dusko Goykovich από τον δίσκο του "It's About Blues Time", ηχογραφημένο στην Βαρκελώνη το 1971 για λογαριασμό της ισπανικής Ensayo. Αυτό λοιπόν το κομμάτι -το οποίο και ποστάρω παρακάτω- ειναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον καλό μου φίλο Electric Looser.

Καλή ακρόαση!
Radiodada


Dusko Goykovich - Bosna Calling


13 Comments:

Unknown said...

Σ'ευχαριστώ για την αφιέρωση Dada μου.Dusko rules ειναι κορυφη.Τα έχουμε πει άλλωστε.
Να σε καλα αγορι.

frumious bandersnatch said...

Thank you so much for both volumes !

Christine said...

thank you for this, dada! and for vol. 1, as well!
actually, thank you for everything!
:)

Pat Les Stache said...

Simply put, one of the best new records of 2012

MUSIC JUNKIE said...

!!!!!!!!!!!!!!!! THANKS A LOT!!!!

kool thinks said...

Υπέροχο φαίνεται και το vol.2,μόνο που είναι μεγάλη ταλαιπώρια το κατέβασμα μέσω rapidshare, είναι κάτι σαν το "acta",πολύ αργό δηλαδή.Ωστόσο ένιωσα χτες να ανακαλύπτω έναν "μουσικό θησαυρό" μέσω του μπλοκ σου,γιαυτό και ξενύχτισα μέχρι τις 4 πμ χαζεύοντας αμέτρητους δίσκους που θα ήθελα να ακούσω:))

Unknown said...

Electric Looser
Να σαι καλά φίλε μου.
By the way (που μπορεί να το ξέρεις ήδη) o αγαπητός Dusko στην τελευταία του δουλειά "Balkan Project" το έχει επανεκτελέσει το κομμάτι - και κατά την ταπεινή μου γνώμη προτιμώ αυτή τη version. Για δες εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=6N3Eq1ngDJQ
Επίσης το ιδιαίτερο με τις τελευταίες δουλειές του είναι ότι εκδίδονται από μια Σέρβικη δισκογραφική εταιρεία ονόματι "Β92" και τις οποίες τις βρίσκεις "ψιλοδύσκολα" θα έλεγα...
Το μοναδικό δισκάκι που έχω από αυτήν ειναι επίσης του Dusko το "Summit Octet" (http://dadaisback.blogspot.com/2009/09/summit-octet-dusko-goykovich_9632.html) το οποίο το κονομησα όταν βρέθηκα στη Σερβία πριν χρόνια και βασικά χτυπάω το κεφαλάκι μου που δεν πήρα κι άλλες εκδόσεις της εν λόγω εταιρέιας. Anyway.
Αυτά.


Frumious Bandersnatch
My pleasure!
Stay tuned!
Radiodada


Whiteanduptight
Glad to see you back!
Many thanks for your kind words.
it's appreciated.


Kostas
Να σαι καλά φίλε!


Κool Τhinks
Καλώς τον. Χαίρομαι πολύ που τα ξαναλέμε.
Δίκιο έχεις για το rapidshare. Βασικά αλλιώς ήταν η εταιρεία πριν από καμιά 4ετία που ξεκινούσα να ποστάρω τις μουσικές μου και αλλιώς έχει εξελιχθεί. Τώρα είναι λίγο αργά να ξαναποστάρω τόσα giga μουσικής σε άλλη υπηρεσία.
Όμως έχω μία ερώτηση. Γιατί δεν δοκίμασες τα υπόλοιπα links. Κάποια όπως zshare κτλ αν δεν κάνω λάθος δεν έχουν limit στην ταχύτητα. Νομίζω ότι θα βόλευε καλύτερα. Για τσέκαρέ το και πες μου.
Όσο για το το "μουσικό θησαυρό" που αναφέρεις το μόνο που μπορώ να πω είναι ενα μεγάλο ευχαριστώ και φυσικά το ότι χαίρομαι που βρήκες πράγματα που σου άρεσαν στο blog μου.
Να σαι καλά. Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα.

Stay tuned
Radiodada

MUSIC JUNKIE said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ RAPIDSHARE: ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ!!! ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ PREMIUM ΜΕΛΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ!!! 4 LINK ΑΠΟ ΕΝΑ ALBUM ΤΟ ΠΟΛΥ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ!!! ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ 5 EURO ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ -

Unknown said...

Γεια σου Κώστα.
Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά κατά το ήμισυ.
Προφανώς και το rapidshare είναι απ΄ τις καλύτερες υπήρεσιες που υπάρχουν αλλά όπως αναφέρεις μόνο για τους premium members. Για όλους του υπόλοιπους νομίζω ότι είναι αρκετά αργή και με αρκετούς περιορισμούς (parallel downloads, timer, speed κτλ). Για αυτό και άλλωστε πια (εδώ και αρκετό καιρό) σε κάθε δισκάκι δίνω και links από διαφορετικές υπηρεσίες ώστε να μπορεί κάποιος που δεν είναι premium member στο RS να μπορεί να κατεβάζει παράλληλα όλα τα parts που αποτελούν τον δίσκο.
Νομίζω ότι μετά το κλείσιμο του megaupload (που κατ΄έμε ήταν μακράν η καλύτερη υπηρεσία - και ως premium και ως free user) ψιλομυρίζει μονοπώλιο...

Καλή συνέχεια
Radiodada

MUSIC JUNKIE said...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ RADIODADA!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!! ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ!!! ΓΙΑ ΤΟΥΣ FREE USERS ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!! ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ??? ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ALBUM H ΤΑΙΝΙΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ PREMIUM!!! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ UPLOADERS ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ RAPIDSHARE!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ MU!!!

Unknown said...

Pat Les Stache
oooooops....!!!!
sorry my friend for not replying to your comment :(

I agree. One of the best releases in 2012 but in my opinion vol.1 it's much better.

Thanks for stopping by.

Stay tuned!
Radiodada

kool thinks said...

Μαγευτική συλλογή.Όλα τα κομμάτια ένα και ένα.Οι πληροφορίες-σχόλια στο φυλλάδιο του cd είναι πάρα πολύ χρήσιμες.Ίσως να ξεχώριζα το "Duke and Trane" του Heikki Sarmanto λόγω της έμμεσης αναφοράς στο "A Love Supreme".Κομματάρα πραγματικά!!

Unknown said...

Καλώς τον!
Από ότι βλέπω πάλι το ξενύχτισες? ε? χαχα...
Λοιπόν θα συμφωνήσω και ιδιαίτερα για το "Duke & Trane". Ίσως να πρόσθετα και το "Temple Dancer" καθώς έχω μία μεγάλη αδυναμία στις "ανατολίτικες περιπέτειες" της jazz. Δεν ξέρω αν είναι το γεγονός ότι το πρώτο μέρος το έχω ακούσεις αμέτρητες φορές κι αυτό το 2ο volume επειδή είναι φρέσκο δεν το έχω ακόμα "χωνέψει"...αλλά το Vol.1 εξακολουθεί να είναι πιο αγαπημένο.

Καλή συνέχεια
Stay tuned!
Radiodada

Post a Comment