Saturday, August 13, 2011

11

Dada Is Back!


Το Radiodada Πέθανε! Ζήτω το Radiodada!

Γεια χαρά σε όλους και όλες

Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από εσάς (λόγω διακοπών) δεν το πείρατε χαμπάρι αλλά στις 08 Αυγούστου που οι μύγες είχαν ήδη άρχισει να πέρνουν τα κιλάκια τους το radio-dada.blogspot.com μας τέλεψε...πάπαλα...γιοκ πως το λένε ρε παιδί μου.
Μου την πέσανε οι κυβερνοχωριάτες και η dada έγινε διαδικτυακό προηγούμενο...
Αυτό βέβαια διήρκεσε μόνο για μία-δυο μερούλες, μέχρι ωσότου δηλαδής της δώκω το φιλί της ζωής και να μαστε πάλι...! dadaisback.blogspot.com

Η αλήθεια είναι ότι μου πήρε κάμποσο χρόνο και κόπο για να επανέλθει το site στη μορφή που ήταν πριν, αλλά το βασικό είναι ότι εκτός από κάποια (αρκετά) comments, κάποια κειμενάκια και 3-4 αναρτήσεις (που θα αποκαταστήσω στο μέλλον) τα οποία χάθηκαν στον αιώνα τον άπαντα, κατά τα άλλα είμαστε μια χαρά.
Όλα στη θέση τους.
Γραντζουνιές...δηλαδή.

Επειδή όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να μας φάει πάλι η μαρμάγκα, σημειώστε το mail του blog (contactwithdada@gmail.com) και σε περίπτωση που ξαναπέσει σκοτάδι μεσαιωνικό στείλτε μου μήνυμα για να σας ενημέρωσω για του που θα βρίσκεται η σελίδα.

Καλή συνέχεια σε όλους
Να περνάτε καλά
Σας φιλώ στο μόντεμ!
Radiodada

Υ.Γ.1 Παράκληση. Επειδή υπάρχει αρκετός κόσμος που παρακολουθούσε το blog και δυστυχώς δεν είχα καταφέρει (φυσικά) να κρατήσω επικοινωνία με όλους - όσοι από εσάς μπορείτε και έχετε την καλή διάθεση προωθήστε τη νέα διεύθυνση του blog και το email μου σε όποιον γνωστό ή φίλο σας μπορεί να το αναφορά.
Θενκς ιν αντβανς!

Υ.Γ.2 Παρεπιπτόντως (τελείως συμπτωματικά αλλά και ενημερωτικά) σαν σήμερις πριν από τρία χρονάκια η dada έκανε την πρώτη της ανάρτηση. Άντε και του χρόνου με ηχεία!

11 Comments:

oksikemia said...

Καλή επανεκκίνηση!

Anonymous said...

That's perfect!
Glad to find you back in the blogosphere

Unknown said...

Oksikemia
Να σαι καλά φίλε
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις

Anonymous
Thanks!
Stay tuned!

thax said...

Nice to see you online again, i found your blog a few days before it is gone and now i'm happy again, you have a good music taste...let the good times roll! :-)

Anonymous said...

I'm very happy to see you back :)

Unknown said...

Hi guys!
Glad to see you here again
Stay tuned!
Radiodada

Anonymous said...

Καλώς ήρθες και πάλι στη σφαίρα. Θα ήταν αχρείαστη απώλεια να πέσει το blog και χαίρομαι πολύ που επανήλθες. Καλά μουσικά ταξίδια!

Unknown said...

Γεια σου καλέ μου φίλε
Thanks για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σε ξαναβλέπω εδώ. Τώρα όσο αφορά αυτό που αναφέρεις περί "απώλειας"...αν ύπηρχε μία απωλεια αγαπητέ injazzenious αυτή θα ήταν των ανθρώπων με τους οποίους υπάρχει επάφη και επικοινωνία μέσω αυτού του blog... Οπότε εντάξει...μια χαρά είμαστε ;)...όλα στη θέση τους

Αυτά από εμένα
Ελπίζω να τα ξαναπούμε με αφορμή κάποιο δισκάκι
το οποίο κέντρισε την προσοχή σου ή ακόμα καλύτερα την ακοή σου.
Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις

Stay tuned
Radiodada

Doroula said...

Δε σε φοβάμαι εσένα.
Να ναι καλά.
Φιλιά

Unknown said...

Γεια σου ρε Δωρούλα!
Thanks για το comment.
Καλά είναι...Don't worry...
Για αυτό είμαι σίγουρος 100%!
Καλή συνέχεια
Φιλιά
Stay tuned!
Radiodada

Likedeeler said...

Hello music lover, rock on!

Post a Comment